Burak Yılmaz Eşi / Burak Yılmaz'ın eşi: Erdoğan'a 4 çocuk istiyorum dedi ... : A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı.

Burak Yılmaz Eşi / Burak Yılmaz'ın eşi: Erdoğan'a 4 çocuk istiyorum dedi ... : A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı.. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı.

Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı. Burak yılmaz ile yaklaşık 1 yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, milli futbolcuya boşanma davası açtı. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler.

Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz, boşanma davası açtı ...
Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz, boşanma davası açtı ... from i.milliyet.com.tr
Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme: Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Huzurlu olması önemlidir. i̇stem yılmaz'ın, eşinden 12 milyon tl.

İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor.

Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. 0:34 forx5 tv 6 831 просмотр. Bu ayrılık size ne düşündürdü? İstem yılmaz eşi burak yılmaz'a boşanma davası açtı. İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler. Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı.

Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. Galatasaray'ın eski oyuncusu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz'a şiddet uyguladığı haberleri bomba gibi düştü.

Burak Yılmaz ve eşi arasında neler oluyor? - Spor ...
Burak Yılmaz ve eşi arasında neler oluyor? - Spor ... from www.sacitaslan.com
Galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın dört aylık hamile eşi i̇stem yılmaz'ın kendisine şiddet uygulandığı iddiasıyla boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Bu ayrılık size ne düşündürdü? 0:34 forx5 tv 6 831 просмотр. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi

Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor.

Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Galatasaray'ın eski oyuncusu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz'a şiddet uyguladığı haberleri bomba gibi düştü. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme: Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. İddialara göre evliliğin bitiş nedeni bitmek bilmeyen kaynana gelin kavgaları. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın dört aylık hamile eşi i̇stem yılmaz'ın kendisine şiddet uygulandığı iddiasıyla boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. 0:34 forx5 tv 6 831 просмотр.

İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. İstem yılmaz eşi burak yılmaz'a boşanma davası açtı. Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu.

Burak Yılmaz'a kötü haber! - Yeni Akit
Burak Yılmaz'a kötü haber! - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Futbolcu burak yılmaz eşi i̇stem yılmaz, kızları nazlı (3) ve derin (1.5) ile armutlu'da bir hamburgecide buluştu. Galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın dört aylık hamile eşi i̇stem yılmaz'ın kendisine şiddet uygulandığı iddiasıyla boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü. Burak yılmaz ile yaklaşık 1 yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, milli futbolcuya boşanma davası açtı.

Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia.

Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Dayak yüzünden çin'deki türk konsolosluğuna sığındığını iddia eden i̇stem yılmaz. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Galatasaray'ın eski oyuncusu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz'a şiddet uyguladığı haberleri bomba gibi düştü. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme: Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı.

İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor burak yılmaz. Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook